Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Prin următoarea notă de informare(disponibilă la acest link) vă explicăm modul în care are loc prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și în care ne asigurăm că acestea  sunt prelucrate responsabil și în conformitate cu legislația în vigoare.

În vederea asigurării conformității cu prevederile Regulamentului 679/2016 privind protecția datelor Centrul Medical Bioinvest solicită fiecărui pacient consimţământul informat privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Decizia de a utiliza serviciile noastre medicale necesită acest consințământ. Astfel, fiecare pacient va semna la recepțiile Bioinvest acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

În nota de informare vă prezentăm drepturile dumneavoastră în ceea privește datele cu caracter personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa Responsabilului cu protecţia datelor cu caracter personal. Datele de contact ale acestuia sunt afișate aici.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.