BIOINVEST – DIN RESPECT PENTRU OAMENI

CENTRU MEDICAL DEDICAT PACIENȚILOR

La Centrul Medical Bioinvest, din respect pentru oameni, actul medical îl definim prin:

  • efectuarea investigațiilor sigure de laborator
  • interpretarea corectă a rezultatelor
  • stabilirea diagnosticului
  • identificarea unei soluții terapeutice optime

SISTEM INFORMATIZAT ACTUAL ȘI MODERN

Activitatea Centrului Medical Bioinvest este guvernată de un sistem informatizat actual și modern, care asigură bunul mers al lucrurilor, începând de la Recepție, continuând cu prelevarea, etichetarea și monitorizarea probelor, până la generarea fișelor de client în server și gestionarea rezultatelor.

O GAMA LARGĂ DE SERVICII DE LABORATOR

Centrul Medical Bioinvest are dotările necesare pentru efectuarea a peste două sute de tipuri de analize: hematologie, coagulare, biochimie, serologie, imunologie, hormoni, markeri tumorali, microbiologie, parazitologie, și multe altele. Vezi lista completă de analize de laborator

ANALIZE DE LABORATOR RAPIDE ȘI SIGURE

La Centrul Medical Bioinvest este extrem de importantă siguranța analizelor. Dotările laboratorului Bioinvest elimină intervenția umană acolo unde ea nu este necesară și asigură o plajă extrem de largă de analize medicale rapide și sigure. Odată cu introducerea în sistemul informatizat a datelor fiecărui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare și monitorizare.

Factorul uman are însă locul său acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor. Una dintre preocupările permanente ale specialiștilor care se ocupă cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toată durata procedurilor și prelevarea acestora în cele mai sigure condiții eliminând complet orice risc prin folosirea ustensilelor de unică folosință.

Odată finalizată recoltarea, probele biologice intră, la rândul lor, în atenția calculatorului, fiind din start atribuite fișei corespunzătoare de client creată deja in server. După etichetare, probele își incep drumul atent monitorizat către laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare până la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodată nu vor ieși pe aceeași cale pe care au intrat.

MEDICI SPECIALIȘTI – GAMĂ LARGĂ DE DISCIPLINE

Centrul Medical Bioinvest a reușit să atragă medici specialiști din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare și perfecționare continuă au asigurat stafful medical Bioinvest că va fi mereu aproape de vârful disciplinei medicale moderne.

Mai mult, filozofia corporativă implementată la toate nivelurile organizației garantează tuturor celor ce trec pragul centrului medical că vor fi tratați așa cum se cuvine: cu respect, considerație și profesionalism. Am descoperit că tratamentul în sine e doar o parte din ceea ce pot și trebuie să ofere serviciile medicale. Atitudinea, mediul și atmosfera din cabinet pot face minuni.

Micile detalii care însoțesc actul medical în sine sunt tratate la Bioinvest ca elemente vitale ale misiunii organizației. Personalul Bioinvest se asigură constant că zâmbetul care te întâmpină la Recepție, consultațiile amănunțite și curățenia desăvârșită vor fi constante ce te vor însoți pe tot parcursul experienței tale la Centrul Medical Bioinvest.

Call Now Button